«Магазин розумного контенту» від «Київстар»

23.05.13, 16:23

«Київстар» представить онлайн-бібліотеку «Магазин розумного контенту» на III Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал». На стенді компанії абоненти будь-якого мобільного оператору України зможуть протестувати послугу та за допомоги QR коду безкоштовно прочитати 54 книжки, які правовласники надали для безкоштовного читання на час акції. 

24 травня в столичному Мистецькому Арсеналі стартує III Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» — найбільша подія в Україні, що об’єднує літературу і мистецтво. В рамках фестивалю «Київстар» презентуватиме спеціальний стенд онлайн-бібліотеки «Магазин розумного контенту».

Усі відвідувачі стенду зможуть прямо з мобільного телефону протестувати контент, який пропонує он-лайн бібліотека, а це близько 1000 книг російською та українською мовами. Також усім гостям фестивалю пропонуються акційні книжки: 54 твори надаватимуться безкоштовно протягом всіх днів роботи «Книжкового Арсеналу» незалежно від того, абонентом якого мобільного оператора є читач. Серед акційних книжок – твори Сергія Жадана, Василя Шкляра, Ірени Карпи, Андрія Кокотюхи та інших сучасних українських авторів, твори Нобелевського лауреата Томаса Манна, резонансного автора міжнародних бестселерів Салмана Рушді, а також остання книжка Стівена Кінга «11/22/63» в українському перекладі. Для цього необхідно відвідати посилання http://www.smart.kyivstar.ua/arsenal з 24.05 до 01.06.

Також «Київстар» разом із видавництвом «Глоуберрі Букс» організовує дитячу зону «Територія творчості». Щодня там проходитимуть майстер-класи та цікаві зустрічі для дітей. А 25 травня о 17.00 компанія запрошує маленьких відвідувачів на спеціальний майстер-клас «Веселий картон», де малюків навчать вирізати цікаві речі, як то зірочки, мобільні телефони та ще безліч красивих речей.

«Книжковий Арсенал» проходитиме з 24 травня по 1 червня 2013 року. Адреса: м. Київ, вул. Лаврська, 12. Програма фестивалю надзвичайно насичена і буде цікавою як для дорослих, так і для дітей. Її складають понад 200 заходів: лекції, майстер-класи, автограф-сесії, зустрічі з відомими письменниками сьогодення.

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.: До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ЗАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»). Об’єднана база клієнтів складає понад 27 млн. осіб. «Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, бренд в Україні. Мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».
Місія «Київстар» – покращувати життя надаючи телекомунікаційні послуги найвищої якості. За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net www.kyivstar.ua




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!