Курс занять з першої допомоги

23.10.2024–04.12.2024
23.10.2024–04.12.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр" запрошує дорослих на перше із чотирьох занять на курсі із домедичної допомоги.

Під час занять ви отримаєте необхідні знання та практичні навички для надання допомоги в екстремальних ситуаціях, а по закінченню курсу - відповідний сертифікат.

Перший тренінг відбудеться у середу 23-го жовтня з 14.00 до 18.00, і включатиме такі теми: 1. Правові підстави та безпекові питання при наданні допомоги. 2. Ознаки критичної кровотечі і зупинка її за допомогою турнікета. 3. Прямий та непрямий тиск, методи тампонади, використання тиснучих пов'язок. 4. Практичні відпрацювання та симуляції реальних ситуацій. 5. Розробка плану дій під час стрілянини.

Курс розробила і впроваджуватиме експертка Ради учасників бойових дій, інвалідів війни, членів сімей загиблих та волонтерів «Патріот» - Олена Кочнєва. Всього планується провести чотири заняття - кожне раз на два тижні, - зокрема, наступні відбудуться 6-го і 20-го листопада, а заключне - 4-го грудня.

Станьте тією людиною у вашому колективі, хто вміє швидко та ефективно реагувати у критичних ситуаціях та врятувати своє життя і життя оточуючих!

Заняття безкоштовне, але за бажанням ви зможете зробити благодійний внесок на користь Ради учасників бойових дій «Патріот». Всі зібрані кошти йдуть на закупівлю медикаментів для наших захисників та захисниць! Щоб ми знали, на скількох людей готувати матеріали для практичного заняття, заповніть цю анкету -
https://cutt.ly/QeAXJwNa - і без нагадувань чи додаткових запрошень приходьте у середу 23 жовтня о 14:00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а (вхід до будівлі - з правого боку, під вивіску, на першому поверсі працює "Сушімастер").



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!