​Як вивчити англійську за допомогою штучного інтелекту?!

18.10.2024
18.10.2024

У п'ятницю, 18 жовтня о 14:00 у Гончаренко центрі відбудеться корисна подія для всіх, хто хоче вивчати іноземні мови, і більше знати про штучний інтелект. Спікерка Світлана Салій поділиться своїм досвідом вивчення англійської мови за допомогою штучного інтелекту.

  • Розглянемо найбільш розповсюдженні нейромережі, які можна використовувати для вивчення іноземної мови, їхні плюси та мінуси. Ви обов'язково знайдете собі якусь до вподоби!
  • В інтерактивному режимі навчимося ставити завдання ШІ - тобто писати промпти, під простих до складних.
  • Навчимо штучний інтелект генерувати для вас завдання для перевірки ваших знань, перевіряти їх та пояснювати.
  • Перетворимо нейромережу на вашого надійного і терпеливого тьютора, який зробить ваше навчання схожим на захопливу гру та виведе на новий рівень!

Дата: 18 жовтня, п'ятниця
Початок: о 14:00, тривалість - 1,5 години
Місце: Гончаренко центр, вул. Велика Перспективна, 4а.

Вхід вільний! Зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням – https://cutt.ly/oeAfbAUI – щоб ми знали, скільки стільчиків поставити, і могли вас повідомити у разі змін.

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр не припиняє роботу, але ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. МИ НЕ МОЖЕМО запрошувати Дітей і підлітків (навіть разом із батьками) на заходи у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та політику безпеки. Зверніть на це увагу! Курс тільки для повнолітніх віком 18+ років.

Засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, Президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко. Слідкуйте за його діяльністю у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!