Команди з громад Кіровоградщини можуть долучитися до спільноти амбасадорів безпеки

29.08.2024
29.08.2024

Команди з громад Кіровоградщини можуть долучитися до спільноти амбасадорів безпеки! Відібрані команди отримають менторський супровід та пройдуть тематичне онлайн-навчання (3 онлайн-семінари на теми “Як організувати діяльність безпекового хабу”, “Як провести аудит безпеки”, “Як організувати діалоги безпеки”).

Команди отримають для облаштування безпекового хабу мобільні меблі-трансформери, матеріали для майстерень, настільні безпекові ігри та втілять просвітницьку програму (3 майстерні флікерів, 3 ігрові майстерні, 1 захід з підтримки ментального здоров’я, опитування та безпековий аудит громади, інтеграційний захід у форматі “Діалоги безпеки”).

До участі запрошуються команди територіальних громад Кіровоградщини (громадські організації, молодіжні ради, простори та центри, ініціативні групи освітян, бібліотекарів). Відбір команд-учасниць здійснюється на конкурсній основі за такими критеріями: активна громадянська позиція (у т.ч. щодо вирішення проблем громади у сфері безпеки); мотивація брати участь у навчанні та використовувати отримані знання; наявність ідей / ініціатив щодо вирішення питань безпеки у своїй громаді; готовність брати активну участь у навчальних онлайн-заходах та виконанні кроків Дорожньої карти амбасадорів безпеки (навчання амбасадорів, аудит безпеки громади/населеного пункту громади, проведення майстерень флікерів, тематичні освітні заходи у громаді - ігри, заняття з психоемоційного розвантаження).

Кількість учасників/учасниць у команді – не менше трьох. Увага! Реєстраційну анкету заповнює координатор/ка команди (team-lead), зазначаючи ПІБ та контакти решти команди - https://forms.gle/5NDqvQw3xXoDYqGu8 Реєстрація у проєкті “Амбасадори безпеки” триває до 2 серпня 2024 року. Команди, які пройдуть відбір, отримають інформаційний лист щодо наступних кроків участі у проєкті. Координаторка проєкту: Ірина Ткаченко 80976931163

Проєкт Громадський хаб "Амбасадори безпеки" впроваджується ГО "Агенція сталого розвитку "Хмарочос" за підтримки Проєкту стабілізації поліцейської діяльності (PSP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!