​Благодійний фестиваль "Я - Супермама" 2024

10.08.2024
10.08.2024
Дендропарк
Кропивницький, вулиця Євгена Тельнова, 28

“Я - Супермама” - це подія-маніфест для кожної з мам. Чому? Тому що її створено мамою для мам, котрим потрібні мотивація, натхнення, калейдоскоп можливостей, спосіб самовираження, відпочинок, нові знайомства, обмін досвідом. Так було в 2021. Так мало бути і сьогодні, але війна…

Цього року “Я - Супермама” - це в першу чергу додатковий стимул вірити в перемогу, це спосіб сказати дякую матерям та дружинам військових, це можливість дати їм зрозуміти, що вони не одинокі, створити атмосферу, де вони зможуть хоч на трохи “видихнути”. А головне - кожна мама знайде для себе щось цікаве, корисне і нове.

Фестиваль "Я - Супермама" організований за ініціативи громадської організації “Я - Супермама” в партнерстві з рекреаційним парком вражень “DENDROPARK” та за підтримки Кіровоградської Зерноторгової Компанії, фаст-фуд мережі TASTY, мережі кав'ярень “Ваніль”, рекламно-виробничої компанії “Vantage” та компанії “Радішка”, а також за участю місцевих бізнесів, благодійних організацій та волонтерів. Цей захід стане унікальною можливістю для жінок зустрітися, перезавантажитися, відчути єдність, побачити можливості, котрі оточують їх.

Основні події фестивалю: Бізнес спейс: представлення бізнесів, котрі створили і розвивають мами. Релакс спейс: хібукі терапія, психологічні зустрічі та консультації, зустріч з авторкою книги “Чому тато не вдома?” Аліною Отземко. Кідз спейс: локації від приватних дитячих садочків, майстер класи, ігри, аніматори, пожежні, поліція, швидка допомога, тактична медицина. Фото спейс: Надзвичайні фотозони для ідеальних фото. Стар спейс: Мотиваційний конкурс перевтілень для мам “Мама Стар”, лотерея, благодійний аукціон, пінна дискотека, кулінарне шоу.

Матерям та дружинам військових присвячується!

Дата: субота, 10 серпня

Місце проведення: Рекреаційний парк вражень “DENDROPARK”, м. Кропивницький
Час: 12:00 - 21:00



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!