Наталя Фенько: Коли немає сил писати

22.06.2024
22.06.2024

Щоб краще відчути запити учасників своїх текстових курсів, я завжди починаю із себе. Тестую, на що маю сили, натхнення і мотивацію.

У кінці навчального року я не маю сил ні на що. До літа буквально доживаю, дотягую, рахуючи дні до відпустки. І якби мені сказали, що треба ще щось десь писати, я б категорично відмовилася. У мене на це просто немає сил.

А з іншого боку, - літо дарує стільки емоцій, вражень, яскравих моментів! Хочеться все це за сторітелерською звичкою зафіксувати, зберегти, занотувати. І от саме на короткі нотатки сил вистачає.

З часом навіть помічаю, що нотатник тягне до себе магнітом миттєвих образів, коротких діалогів, влучних деталей. Тому й вирішила запропонувати незвичайний літній курс у форматі щоденника. Двічі на тиждень даю учасникам ідею для нотаток і тільки дивуюся плину їхньої фантазії.

Три місяці літа – це 24 нотатки. Справжня розкіш літнього релаксу й рефлексії для сторітелера! Цей творчий матеріал стане справжньою знахідкою для майбутніх текстів, постів, книжок тощо.

Не пізно доєднатися до курсу «Літні нотатки». Плюсуйте в коментарях і отримуйте умови участі: https://www.facebook.com/share/p/vQ5fRUnRFQH6ev9g/

Коли немає сил писати – занотовуй!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!