​Блогерський мітап “Медіаграмотність як мультітул”

13.06.2024
13.06.2024

На відзначення Міжнародного дня блогера команда експертів та експерток “Team Europe Кропивницький” запрошує бажаючих відвідати динамічний офлайн-захід, який об’єднає студентів, авторитетних місцевих блогерів і блогерок, а також представників і представниць влади, бізнесу та громади, щоб за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні заглибитись у теми медіагігієни, медіаграмотності та просування європейських цінностей у цифровій сфері.

Ця подія, запланована напередодні Дня блогерів і блогерок, служить своєчасним нагадуванням про важливу роль інфлюенсерів та інфлюенсерок у формуванні публічного дискурсу та створенні безпечного та надійного інформаційного середовища.

З огляду на яскраву інстаграм-спільноту Кропивницького, ця подія має на меті підкреслити важливість відповідального цифрового залучення та дотримання європейських принципів у створенні та розповсюдженні контенту.

Учасники та учасниці блогерського мітапу візьмуть участь у дискусіях щодо різних аспектів медіагігієни, досліджуючи стратегії боротьби з дезінформацією, сприяючи критичному мисленню та забезпечуючи поширення точної та достовірної інформації. Крім того, подія підкреслить життєво важливу роль, яку відіграє кожен блогер і блогерка у створенні стабільного, безпечного та ефективного інформаційного простору, що відповідає європейським цінностям прозорості, різноманітності та чесності.

Заступниця голови ОВА з гуманітарних питань Катерина Колтунова підкреслила важливість події, заявивши: «В епоху, коли домінують цифрові медіа, дуже важливо, щоб ми озброїли як творців, так і споживачів інструментами, необхідними для відповідального використання онлайн-ландшафту. Ця подія надає унікальну можливість взаємодіяти з ключовими зацікавленими сторонами та сприяти співпраці з метою просування медіаграмотності та підтримки європейських цінностей у наших цифрових взаємодіях».

Участь місцевих блогерів та блогерок, котрі мають значну кількість прихильників і прихильниць, підкреслює прагнення організаторів заходу посилити їх позитивний вплив у цифровій сфері. Запрошуючи цих авторитетних людей до дискусії, Кропивницький прагне підтримувати культуру щирості та чесності в онлайн-комунікації.

Деталі щодо події: Дата: Четвер, 13 червня 2024 року. Початок о 13:00, тривалість - біля 1,5-2 годин. Місце: вул.В.Панченка, 26 (спортзал Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі). Доповідачі та доповідачки - двадцять популярних та впливових блогерів та блогерок міста. Реєстрація блогерів та блогерок, котрі хотіли б взяти участь у події, за посиланням - https://cutt.ly/Ueum46Kr



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!