​Дорослі ігри або Iгри для дорослих

12.01.2024, 16:00
12.01.2024, 16:00
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" запрошує у п'ятницю 12 січня на захід під назвою "Дорослі ігри або Ігри для дорослих". Ні, це буде не про секс, але точно про задоволення! Про задоволення від навчання, від самопізнання, від спілкування з іншими та з собою. Від відкриття, що так можна і навіть варто, та від можливості спробувати.


Маестро бізнес-ігор, кар’єрна консультантка, коуч з особистого розвитку, Оксана Нетребенко запрошує вас познайомитися з розмаїттям трансформаційних, коучингових та бізнес ігор, які є в її скринці ігромайстрині. Поговоримо про один з інструментів навчання, самопізнання та стратегування.

Ви дізнаєтеся, для чого людині «Крила», як побудувати «Всесвіт своїх», де і як шукати енергію для вашого «Павербанка ресурсності та про те, що «ФАК» - це зовсім не лайка. А ще ви пограєте в демоверсію однієї з трансформаційних ігор.

Зустріч почнеться о 16:00, і триватиме біля півтори години. Щоб організатори знали, скільки чаю і кави для вас підготувати, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням - https://cutt.ly/mwHKywqB - і без додаткових нагадувань чи запрошень, приходьте за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку будівлі відразу на другий поверх (для орієнтиру: на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, і у цьому також, безкоштовна! Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр не припиняє роботу, але ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей і підлітків (навіть разом із батьками) ми НЕ МОЖЕМО ДОПУСКАТИ на заходи у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та політику безпеки. Зверніть на це увагу!

Нагадаємо, що засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, віце-президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко. Слідкуйте за його діяльністю у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!