Професія кондитера: З чого почати? Як розвиватися?
Кондитер\Кондитерка — це людина, котра професійно створює кондитерські вироби, десерти та інші солодощі. Представників і представниць цієї професії можна зустріти у великих готелях, ресторанах і пекарнях. Іноді кондитером називається ще й людина, чий бізнес пов'язаний із виготовленням та продажем кондитерських виробів.
Про те, що краще обрати - власну справу чи роботу у закладі, - а також, де опанувати професію, з чого почати розповість на власному досвіді під час зустрічі у Гончаренко центрі пані Олександра Бурʼяненко, засновниця бренду ShuraBakery. Вона професійна кондитерка і працює у цій галузі у Кропивницькому вже понад 5 років.
"Я проводжу майстер-класи для бажаючих навчитись робити бенто-торти, маю досвід роботи на себе та у кавʼярнях. Хочу поділитись нюансами такої роботи, порадами щодо розвитку та навчання, а також розповім про власні факапи та можливі варіанти розвитку вашого бізнесу в кондитерській сфері", - обіцяє пані Олександра.
Зустріч відбудеться у середу, 10 січня о 14:00, і триватиме біля півтори години. Щоб організатори знали, скільки чаю і кави підготувати для відвідувачів, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням - https://cutt.ly/swHgqKIt - і без додаткових нагадувань чи запрошень, приходьте за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку будівлі відразу на другий поверх (для орієнтиру: на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").
Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, і у цьому також, безкоштовна!
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?