​Школа харчування: Що їсти, щоб мати гарне самопочуття?

15.09.2023
15.09.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Кожна людина може опанувати основи здорового харчування та зрозуміти, що харчуватися правильно – це смачно та просто. У цьому переконана лекторка Ірина Ставратій, котра проведе лекцію в освітньо-культурному просторі "Гончаренко центр" у п'ятницю, 15-го вересня (початок о 16:00).

Пані Ірина Ставратій - сертифікована нутриціологиня та консультантка з харчування. Вона допомагає людям легко та із задоволенням вибудувати корисні звички у харчуванні і перейти на здоровий стиль життя. Це дає людині високий рівень енергії та працездатності, міцний імунітет, сяючу шкіру, гарне тіло і самопочуття.

Запрошуємо на лекцію, якщо хочете розібратися у правильному харчуванні та почати їсти грамотно, щоб завжди залишатися здоровими та бадьорими. Якщо ви вже ведете здоровий спосіб життя, але вам не вистачає чіткої та структурованої інформації про те, як необхідно харчуватись і чому саме так, а не інакше, вам теж буде корисна ця лекція. Якщо ж ви погано почуваєтеся, то протягом лекції здивуєтеся, як сильно можна покращити власне здоров'я за допомогою правильно підібраного раціону.

Щоб організатори знали, скільки людей завітає на зустріч, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням - https://adhr.short.gy/HzFyW1 - і без зайвих нагадувань чи запрошень приходьте у п'ятницю, 15-го вересня о 16:00 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку, для орієнтиру: на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер". Тривалість заходу - біля 1,5 години. Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, і у цьому також, безкоштовна!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!