​Tribal Fusion Bellydance: Танцювальний майстер-клас

12.09.2023
12.09.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" запрошує бажаючих потанцювати у вівторок, 12 вересня (початок о 16:00, тривалість - біля години). Заняття у стилі Tribal Fusion Bellydance проведе пані Світлана Капітан. Якщо не буде дощу і буде не дуже спекотно - потанцюємо на даху!

"Цей стиль поєднав традиційне і сучасне, наприклад, вже популярний у нашому місті стиль "Belly Dance" та різноманіття інших, можливо ще невідомих вам стилей танцю. Tribal Fusion Bellydance для мене смачний і особливий, магічний і глибокий", - каже пані Світлана і рекомендує заняття всім, хто хоче прокачати настрій, тіло та мозок, а ще - навчитися пластиці і підрівняти поставу. Та й просто елементарно потанцювати від душі. Що буде на занятті? • суставна розминка; • вивчення елементарних базових рухів Belly Dance; • вивчення однієї чи й двох "зв'язок" саме стилю Tribal Fusion Bellydance.

Щоб завітати на зустріч, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням -
https://7xro.short.gy/ZVnJrL - і без зайвих нагадувань чи запрошень приходьте у зазначений день і час за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку будівлі, не з фасаду (для орієнтиру - з фасаду діє "Сушімастер"). Одягніть зручний (можна, але не обов'язково, спортивний) одяг, в якому було би комфортно робити вправи і танцювати, а також одягніть взуття на рівні підошві.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!