Моє літо у Portal Park

22.08.2023–25.08.2023
22.08.2023–25.08.2023

Протягом останнього року освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" та "Portal Park" провели багато спільних акцій, під час яких збирали дитячі малюнки та вручали хлопчикам і дівчаткам сертифікати на безкоштовне відвідування цього розважального центру.

Тож, тепер настав час для справжньої мистецької акції - запрошуємо всіх бажаючих діток міста разом з нами створити виставку малюнків "Моє літо у Portal Park". Якщо ваші дітки відвідували "Portal Park", насолоджуючись митями відпочинку, запрошуємо їх намалювати малюнки на цю тему та принести до Гончаренко центру - з 22 по 25 серпня (вівторок-п'ятниця), працюємо з 14.00 до 18.00

До участі запрошуються дітки віком від двох до п'ятнадцяти років. Як подяку за малюнки юні художники та художниці отримають сертифікати на безкоштовне відвідування дитячо-розважального центру «PORTAL PARK». А з їхніх малюнків буде створена велика виставка!

Щоб організатори знали, скільки подарункових сертифікатів готувати, запрошуємо дорослих заповнити ось цю анкету - https://adhr.short.gy/EKJW2c - і після заповнення, не чекаючи додаткових запрошень чи нагадувань, прийти разом з дітками та принести малюнки до Гончаренко центру з 22 по 25 серпня (вівторок-п'ятниця), працюємо з 14.00 до 18.00 за адресою: вул. Велика Преспективна, 4а, другий поверх, це неподалік від Швейної фабрики "Зорянка", майже поруч з площею, де Ангел.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!