​Навчіться рятувати життя та надавати першу домедичну допомогу

06.06.2023
06.06.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Хочете знати, як врятувати людину у кризовій ситуації або допомогти їй з найменшою шкодою дочекатися швидкої медичної допомоги?! Рада учасників бойових дій, інвалідів війни, членів сімей загиблих та волонтерів «Патріот» запрошує городян та городянок на тренінг- практикум із надання першої домедичної допомоги, який відбудеться у вівторок, 6 червня і триватиме з 14.00 до 18.00 у приміщенні освітньо-культурного простору "Гончаренко центр Кропивницький".


Разом із тренеркою Оленою Кочнєвою учасники та учасниці заняття будуть засвоювати правила першої допомоги, напрацюють відповідні навички і навчаться діяти самостійно у критичних ситуаціях, допомагати дорослим та дітям.

Заняття триватиме чотири години, воно безкоштовне, але за бажанням можете зробити благодійний внесок на користь Ради учасників бойових дій, інвалідів війни, членів сімей загиблих та волонтерів «Патріот». Всі зібрані кошти підуть на закупівлю медикаментів для наших захисників та захисниць.

Щоб ми знали, на скількох людей готувати матеріали, заповніть цю анкету - https://cutt.ly/R1U8dYL - і без нагадувань чи додаткових запрошень приходьте у вівторок, 6 червня о 14.00. Адреса Гончаренко центру: вул.Велика Перспективна, 4а (вхід до будівлі - з правого боку, під вивіску, з фасаду будівлі - для орієнтиру, - працює "Сушімастер").


БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ми не припиняємо заняття, але рекомендуємо вам піти в найближче укриття поруч - або у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка".

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

Нагадаємо, що засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, віце-президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко. Слідкуйте за ним у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!