​Кіноклуб імені Альбуса Северуса Поттера

07.01.2023
07.01.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Гончаренко центр запрошує містян до кіноклубу, що названий на честь Альбуса Северуса Поттера. Дивимось хороше кіно у гарній компанії, обговорюємо та ділимось враженнями! На першій зустрічі у новому році - у суботу, 7 січня о 14.00 будемо дивитися фільм "Санта на продаж".


Дія фантастичного фільму «Санта на продаж» розгортається в горах Лапландії. На одній з гір група невідомих дослідників веде бурильні роботи. Виявляється, що це не просто гора, а похоронний курган, в якому стародавні жителі багато століть тому сховали щось цінне. Через деякий час з'ясовується, що насправді це гробниця Санта Клауса. З цього моменту в розташованому неподалік містечку починають відбуватися дивні і лякаючі речі: спочатку гинуть олені, а з часом починають пропадати діти. Незабаром в містечку залишається всього лише одна дитина - хлопчик на ім'я Пітар. Що ж все-таки відбувається, і як будуть розгортатися події далі?

Веде і модерує кіноклуб журналіст та кінокритик Дмитро Шульга. Хочете приєднатися до перегляду? Заповнюйте анкету - https://cutt.ly/XJogvro - і без нагадувань приходьте у суботу о 14.00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі). Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна!
Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги керівництво Гончаренко центру пропонує вам піти в укриття неподалік (у підвалі готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!