​Зустріч прихильників Соціоніки

13.12.2022
13.12.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

У Кропивницькому Гончаренко центрі у щасливий вівторок ввечері 13-го грудня відбудеться зустріч прихильників Соціоніки. Цього дня до центру завітає Юрій Зорін, тренер Клубу соціоніки "Кактус", який пропонує поговорити про цю цікаву науку.


Ви дізнаєтеся, що власне таке соціоніка, а також про 16 типів інформаційного метаболізму, ознаки Рейніна, інтертипні відносини і малі групи. Більше того, ви дізнаєтесь про застосування соціоніки для самопізнання, саморозвитку, поліпшення стосунків, вибору професії, спорту чи роботи, а також розуміння законів соціального розвитку.

Зацікавилися? Тоді бронюйте собі час у вашому графіку, заповнюйте ось цю анкету для реєстрації http://surl.li/dzate - і без нагадувань чи додаткових запрошень приходьте у вівторок 13-го грудня, початок - о 18.00 за адресою: вул.Велика Перспективна, 4а (вхід до будівлі - з правого боку, під вивіску).


БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ви можете піти в найближче укриття поруч - або у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка".Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!