​Тайм-менеджмент. Сучасні інструменти успіху

07.11.2022
07.11.2022
​Громадський майданчик "Gogle87"
Кропивницький, вул. Гоголя,87

Громадський простір "Гугль87" запрошує у понеділок, 7-го листопада на офлайн-захід “Тайм-менеджмент. Сучасні інструменти успіху”, котрий є одним із низки заходів неформальної освіти з отримання мікрокомпетенцій та який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” у Кропивницькому.

На заході під керівництвом тренера-фасилітатора, інфокоуча та практичного психолога Івана Найди присутні зрозуміють необхідність автоматичної оптимізації власного часу для його якісного використання, отримають інформацію, як правильно розписувати план на період, а також навички користування ресурсами та мобільними додатками для менеджменту та таймінгу.


Після здобутих навичок на цьому офлайн-заході, учасники та учасниці розвинуть власну креативність і вміння використовувати ресурси для планування, а також отримають інструменти креативного тайм-менеджменту та зроблять свій унікальний план для реалізації цілей!

Початок заходу о 16.00, завершення о 19.00. Щоб взяти участь - заповніть, будь ласка, онлайн форму - https://cutt.ly/FNXtYN5 і без нагадувань приходьте за адресою вул. Гоголя, 87 у понеділок, 7-го листопада.

Відвідування заходу безоплатне. Участь можуть брати як місцеві жителі, так і переселенці, не залежно від статі та віку. В приміщенні хабу є облаштований простір, де діти можуть з користю провести час, поки ви берете участь в заході. Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74.


Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку "СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!