​Заняття з малювання для дорослих

07.09.2022–28.09.2022
07.09.2022–28.09.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Невеликі олівцеві замальовки - це популярна техніка, яка називається "скетчинг". Кожної середи о 16.00 безкоштовні заняття зі скетчингу для дорослих проводить у Кропивницькому Гончаренко центрі пані Марина Кашлакова.


За її словами, скетчинг - це спосіб швидко мислити, миттєво вловлювати суть, приймати рішення, реагувати на чистому аркуші паперу. Скетчинг - це про звичайне життя! І бути художником тут зовсім не обов'язково. Ви просто можете бути собою.

Папір та матеріали для малювання кожен приносить сам. Приходьте познайомитись, запрошує пані Марина. Участь у заході, як і у всіх заходах завжди у Гончаренко центрі, безкоштовна! Щоб взяти участь у занятті, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/zS9PkLl - і без зайвих запрошень та нагадувань приходьте.

Центр працює за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер"). Всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги заняття припиняється і відвідувачів центру можуть піти в укриття поруч із центром заради безпеки (до готелю "Рейкарц" або до фабрики "Зорянка") . Дітей (навіть разом із батьками) центр не може запрошувати та приймати на заходах з огляду на активну фазу бойових дій, котрі провадить росія в Україні. Зверніть на це увагу!!!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!