Вступ до професії: Догляд за шкірою рук скрабами з кави!

12.07.2022
12.07.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Щовівторка протягом літа у Гончаренко Центрі відбуваються зустрічі на різну тему для підлітків віком 12-16 років у рамках проекту "Вступ до професії", що його впроваджує Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі.

У вівторок, 12 липня о 14.00 будемо вчитися доглядати за шкірою рук за допомогою скрабів із кави. Під час заняття ви начитеся, як легко і просто зробити так, аби шкіра рук була ніжною і шовковистою та навчитесь за нею правильно доглядати. Проводить майстер-клас Вікторія Стариченко.

Щоб взяти участь у заході, заповніть анкету - https://cutt.ly/yKepdqM - і без нагадувань приходьте у вівторок, 12 липня о 14.00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку. Всі освітні програми у Гончаренко центрі, і ця також, безкоштовні!

А щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нас у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ви можете піти в укриття поруч із центром заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) віком до чотирьох років ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!