На 101-му мікрорайоні відкривається волонтерський центр-склад

10.03.2022
10.03.2022

Сьогодні, 10 березня о 10:00 на 101-му мікрорайоні у місті Кропивницький (точна адреса - проспект Університетський 27) волонтерка Тетяна Сила разом з командою небайдужих людей відкриває центр-склад, який прийматиме і сортуватиме допомогу для війскових.

"
Щоднини багато людей дзвонять і пропонують свою допомогу для наших захисників і захисниць, а у нас до сьогодні не було приміщення-складу. Вчора я прийшла до висновку, що треба щось робити. Від безсилля не хотіла здаватись, бо зараз треба ще потужніше працювати, допомагаючи захисникам, а приміщення нема. Дякуючи місцевим людям, волонтерам і волонтеркам надали приміщення-склад, про який вони давно мріяли. Як прикро, що ця мрія втілилася у такі важкі часи", - пише у Фейсбуці пані Тетяна.

Зараз Тетяна Сила запрошує усіх, хто бажає долучитися до роботи - пакувати і сортувати речі, а також продукти і інше для бійців, - або й принести речі, які вдома зайві. Це можуть бути: теплі і чисті чоловічі речі, а також металева
посуда і посуда одноразова, миючі засоби, цигарки, ліки, мівіну, смаколики, овочі і т.д.

"Ми чекаємо вас у колишній стоматології, яка знаходиться у 101 мікрорайоні. До праці, кропивчани! Воїни чекають нашої допомоги!!! Україну треба рятувати!", - закликає Тетяна Сила.

Телефони для зв'язку:
0990425273
0990425274



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!