​Курс із профорієнтації для підлітків

18.01.2022
18.01.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Глибока та обґрунтована програма, яка допомагає молоді обрати подальшу кар’єру та вчить прислуховуватись до себе, поєднувати роботу з піклуванням про сім’ю та досягати власних цілей - ось, що таке курс із профорієнтації для підлітків 14-16 років, котрий стартує у Кропивницькому Гончаренко центрі 18 січня.


«За час курсу ми розглянемо різні складові успіху: наше оточення, внутрішній стан і спосіб життя. Ми познайомимося із багатьма важливими і корисними варіантами планування кар'єри, щоб кожний та кожна створили особистий план досягнення мети та власну формулу успіху», – говорить тренерка Євгенія Гріднєва.

На підлітків чекають рольові ігри і робота у групах, які допоможуть розібратися у питаннях «хто я», «які мої сильні сторони», «яка моя ідеальна кар’єра». Крім того, учасники пройдуть тести, які звузять діапазон пошуку майбутньої кар'єри, отримають дієві інструменти, що допоможуть їм у досягненні цілей при пошуках роботи.

Курс – абсолютно сучасний і розрахований на здобуття молоддю необхідних їм Soft skills. Після закінчення навчання кожний учасник, окрім безцінних знань та досвіду, отримає сертифікат Гончаренко центру.

Заняття проходитимуть оф-лайн. Тривалість курсу – шість занять по 1,5 години (щовівторка - о 17.00). Реєстрація на курс ось за цим посиланням: https://cutt.ly/oUDIMp3 Зареєструвалися? Чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде нагадування і запрошення від адміністраторки Гончаренко центру напередодні початку занять. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі робочий номер телефону Гончаренко центру, щоб ви побачили запрошення і підтвердили участь: 050-884-97-16

Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна! Центр працює у Кропивницькому за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі).

Щоб бути у курсі новин та подій, будь-ласка, приєднуйтесь до Телеграм-каналу Гончаренко центру: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop або слідкуйте за новинами в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку центру- https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!