​Чия земля? Коротка історія земельних відносин в Центральній Україні у XVIII – першій третині ХХ ст.

11.11.2021
11.11.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Запрошуємо шанувальників та шанувальниць історії долучатися до нового спільного проекту, що його запроваджують Регіональний центр наукових досліджень та Кропивницький Гончаренко центр. У рамках проекту ми будемо раз чи двічі на місяць проводити історичний лекторій. Звісно, на цікаві теми з минувшини Кіровоградщини!


Чергова лекція про історі земельних відносин в Центральній Україні у XVIII – першій третині ХХ ст. відбудеться у четвер, 11 листопада і почнеться о 17.00. Веде лекторій Борис Шевченко - директор Регіонального центру наукових досліджень з історії України та підготовки історико-краєзнавчих видань.

Щоб взяти участь у зустрічі, будь-ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/XRB8Fjf - щоб ми знали, скільки чаю та кави готувати, і приходьте на зустріч - у четвер, 11 листопада о 17.00. Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх).

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! А щоб бути у курсі заходів у центрі, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!