​Тренінг для медіа, блогерів і студентства

04.09.2021–05.09.2021
04.09.2021–05.09.2021

Громадська організація "Турбота" запрошує журналістів та журналісток, блогерів та блогерок, а також студентство поглибити свої знання з актуальної теми сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності. Запрошуємо взяти участь у тренінзі, який відбудеться офлайн 4-5 вересня 2021 року у м. Кропивницький (Кіровоградська область). Заявки приймаються з усієї України. Крайній термін подачі заявки – 18.00, субота 27 серпня.


Під час тренінгу розглядатиметься базова інформація стосовно ЛГБТ, сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності (СОГІ), стереотипи та міфи щодо ЛГБТ-спільноти, феномену гомосексуальності і трансгендерності, коректна лексика, етичні норми під час роботи. Як проявляється гомофобія у повсякденному житті та у медіа? Яку коректну лексику варто використовувати і чому? Чи можна змінити сексуальну орієнтацію? Що таке СОГІ? І чому геї не хочуть стати жінками, а лесбійки не мріють змінити стать на чоловічу?

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують учасників та учасниць харчуванням, а також компенсують проїзд (за умови надання сканованих копій квитків на потяг (плацкарта або купе) і автобус) та організовують за потреби проживання (дві доби - ніч з 3 на 4 вересня та з 4 на 5 вересня).

Тренінг проходитиме два повні дні (у суботу 4 вересня з 10.00 до 17.00, у неділю 5 вересня з 9.00 до 16.00). Участь у всіх заходах обов’язкова. Захід відбудеться з дотриманням карантинних норм.

Щоб взяти участь в заході, будь ласка, заповніть аплікаційну форму: https://cutt.ly/HQZbLlI Вкажіть правильний номер телефон. Організатори зателефонують кожному та кожній особисто, хто буде відібраний до участі у тренінзі, у суботу 28 серпня, дадуть відповіді на питання і розкажуть деталі логістики та програми!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!