​Майстерня флікерів: Приводьте дитину!

01.06.2021
01.06.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Захистіть свою дитину - дайте їй на озброєння знання правил дорожнього руху та світловідбивний елемент (так званий флікер). Ще краще, якщо дитина зробить собі цей флікер-світлячок сама, правда ж? Тому приводьте малюка на майстер-клас, котрий проведуть у вівторок, 1-го червня у Гончаренко центрі патрульні поліцейські!

Почнемо об 11.00, участь взяти можуть діти будь-якого віку. Протягом години поліцейські розкажуть дітям про те, як працюють флікери, і далі кожна дитина зробить собі такий світлячок. В результаті кожен учасник та учасниця понесуть з собою додому власноруч зроблений брелок-флікер. Хочете взяти участь? Реєструйтеся за посиланням - https://cutt.ly/rb9ZO08 - і чекайте на телефонний дзвінок та запрошення від адміністраторки напередодні (30-31 травня). Гончаренко центр працює за адресою вул. Велика Перспективна, 4а - другий поверх.

Майстерня флікерів відбувається в рамках проєкту «Амбасадори безпеки», що втілюється за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади). Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!


Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!