​Розлучення із зайвою вагою

29.05.2021
29.05.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Всі мріють схуднути легко і без зайвих зусиль, але чи можливо це? Питання ваги стало гострим і актуальним наприкінці 1890 років, коли в Америці, страхові компанії почали враховувати вагу, як ознаку здорового потенціалу людини, та використовувати індекс маси тіла при підписанні страхового договору. Вважалося, що зайва вага показник, який підвищує рівень смертності, отже і страховка для людей з зайвими кілограмами коштувала на 20% дорожче.


Пройде не багато часу, і вже на початку 20 століття в моду ввійде стрункість і витонченість, а слова дієта, режим харчування, сушка ввійдуть в повсякденний розмовний раціон кожної 10 жінки. А до психологів вишикуються черга людей, що страждають розладами харчової поведінки – зокрема на булімію і анорексію.

Психологиня Анна Колєва пропонує зустрітися у суботу, 29 травня у Гончаренко центрі і поговорити про те, що вам самим говорить ваше тіло, де межі боді позитиву і як важливо відчувати себе комфортно і бути здоровим! Щоб взяти участь у заході, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/hb99KH3 - і чекайте на телефонний дзвінок та запрошення від адміністраторки напередодні (27-28 травня). Будь ласка, запишіть собі номер - 050-884-97-16, це робочий телефон Гончаренко центру, - бо інакше ви не побачите нашого повідомлення у Вайбері\Телеграмі.

Зустріч почнеться у суботу, 29 травня об 11.00 і триватиме біля 1,5 години. Адреса Гончаренко центру: вул.Велика Перспективна, 4 а - другий поверх (вхід з правого боку будівлі). Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!