Тренінг для медіа, блогерів і студентства

22.05.2021–23.05.2021
22.05.2021–23.05.2021
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

Громадська організація "Турбота" запрошує журналістів та журналісток, блогерів та блогерок, а також студентство поглибити свої знання з актуальної теми сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності. Запрошуємо взяти участь у тренінзі, який відбудеться 22-23 травня 2021 року у м. Кропивницький (Кіровоградська область). Заявки приймаються з усієї Кіровоградської області

Під час тренінгу розглядатиметься базова інформація стосовно ЛГБТ, сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності (СОГІ), стереотипи та міфи щодо ЛГБТ-спільноти, феномену гомосексуальності і трансгендерності, коректна лексика, етичні норми під час роботи. Як проявляється гомофобія у повсякденному житті та у медіа? Яку коректну лексику варто використовувати і чому? Чи можна змінити сексуальну орієнтацію? Що таке СОГІ? І чому геї не хочуть стати жінками, а лесбійки не мріють змінити стать на чоловічу?

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують учасників та учасниць харчуванням, а також компенсують проїзд (за умови надання сканованих копій квитків) та організовують за потреби проживання (одна доба - ніч з 22 на 23 травня). Тренінг проходитиме два дні з 13.00 до 17.00. Захід відбудеться з дотриманням карантинних норм. Щоб взяти участь в заході, будь ласка, заповніть аплікаційну форму: https://cutt.ly/pbMa4fo Ми зателефонуємо кожному та кожній, хто буде відібраний до участі у тренінзі, і запросимо!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!