Благодійна акція «КнигоСушка»

15.05.2021
15.05.2021

Весна - час оновлення, коли ми переглядаємо своє життя, плани на майбутнє або бодай свій гардероб. Але чи переглянули ви свою книжкову шафу? Подивіться на ваші книги та просушіть після зими ті, котрі читаєте. Згадайте, де ви їх купили, або від кого отримали у подарунок. А ще - відкладіть в сторону ті книжки, які ви не перечитуєте, і подумайте, кому б їх подарувати?!

Гончаренко центр у Кропивницькому «Нова газета» пропонують мешканцям міста принести ті книжки, котрими ви не користуєтесь, і віддати їх на благочинність.

Збір книжок відбуватиметься за адресою м.Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх) з 10 квітня по 10 травня. У суботу 15 травня на ярмарку «КнигоСушка» біля Гончаренко центру, всі бажаючі зможуть купити собі якісь із зібраних книжок. Виручені гроші ми віддамо на користь бібліотеки у селі Ятрань, котра опікується відновленням старовинної дерев’яної Пречистенської церкви: читайте про церкву ось тут - https://cutt.ly/qc5E77C

Ті книжки, котрі не придбають містяни, організатори передадуть у сільськy бібліотеку села Ятрань. Ті книжки, котрі не придбають містяни і не забере бібліотека, організатори віддадуть на переробку у компанію «Екостайл».

Що може зробити кожна людина?

- передивись свої книги, відбери кілька тих, котрими хочеш поділитися;

- зроби пост у Фейсбуці чи Інстаграмі з хештегом #КнигоСушка або тегни Гончаренко центр Кропивницький та тижневик «Нова газета»;

- принось книжки у Гончаренко центр за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх) з 10 квітня по 10 травня (зателефонуй 0503213919 Вікторія або 0663284048 Жанна, щоб дізнатися, як ми працюємо у карантин);

- приходь у суботу 15 травня з 10.00 до 14.00 на ярмарок «КнигоСушка» за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, щоб купити собі або на подарунок гарні книжки і зробити добру справу.

- між усіма, хто прийде на ярмарок і купить книжки, ресторан «SushiMaster» розіграє три набори суші.

Партнери заходу: ● Компанія «Екостайл» ● Тижневик «Нова газета» ● Ресторація «SushiMaster» ● Ятранська сільська бібліотека ● Сайт «Перша електронна газета»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!