Благодійна акція “Кава добра”

01.04.2021–30.04.2021
01.04.2021–30.04.2021
Ваніль
Кропивницький, три локації

Дітям, котрі борються з онкологічним захворюванням, постійно потрібні наша увага, допомога та посмішки. Добрі люди на Кіровоградщині об’єднуються, щоб разом, по мірі сил кожного, підтримувати родини, котрі долають складні періоди на шляху до здоров’я.

«Наші маленькі підопічні - сильні та мужні, вони цінують кожен день життя і самі дарують нам надію та позитив. Але потребують ліків та витратних матеріалів для одужання», - каже директорка благодійного фонду «Янгол життя» Наталя Тарабріна.

Починаючи з 1-го квітня (і це не жарт!) фонд започатковує разом із кав‘ярнею «Ваніль» благодійну акцію «Кава добра». Справа в тім, що у цій кав‘ярні, котра працює за адресою вул.Пацаєва, 11б у Кропивницькому, можна щодня придбати «Ранкову каву» за ціною 10 гривень - з 8.00 до 11.00 ранку.

«Ми у кав‘ярні «Ваніль» віримо, що людям потрібна не тільки кава, але й радість та можливість допомагати іншим», - говорить власник закладу Володимир Кравчук. І з першого квітня буде протягом місяця перераховувати всі гроші за ранкову каву на користь фонду «Янгол життя».

У кав‘ярні «Ваніль» добра ранкова кава! А тепер це ще й кава добра! Організатори акції будуть щодня протягом квітня публікувати у соціальних мережах звіт про те, скільки зібрали коштів, а витрачати зібране планується на постійно потрібні витратні матеріали: бинти, шприци, пластирі, рукавички та інше.

Пийте ранкову каву - «Каву добра»! Підписуйтесь у соціальних мережах та слідкуйте за акцією: @angel_of_life2016 @natalya_taraabrina @olha_prysyazhnyuk @kravchukvolodymyrkrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!