Креативне письмо

19.02.2021
19.02.2021

Текст, написаний вами, це ніби відбиток пальця. Це щось індивідуальне і неповторне. Принаймні, ми віримо, що так має бути. А ще текст завжди треба редагувати. Прибирате все зайве і несуттєве, формуючи свій неповторний інфостиль. Особливо, якщо ви хочете писати впливові тексти.

Саме тому Кропивницький Гончаренко центр підготував чергове корисне навчання на тему "Креативне письмо", яке проведе Наталя Фенько у п'ятницю, 19 лютого, початок об 11.00, тривалість 1,5 години.

Реєстрація на заняття триває до 21.00 середи, 17-го лютого, - ось за цим посиланням: https://cutt.ly/CkC3BR5 Участь - безкоштовна! З огляду на карантин, всього 20 місць! Відбір - на конкурсній основі, з огляду на вашу мотивацію! Ті, хто буде відібраний до участі у майстер-класі офлайн, отримають персональні запрошення телефоном 18 лютого.

Хто не буде запрошений на майстер-клас, зможе подивитися виступ пані Наталі онлайн під час прямого ефіру у день проведення майстер-класу на ФБ-сторінці центру- https://www.facebook.com/Goncharenko

Ще раз нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!