Дбайливий Валентин

14.02.2021
14.02.2021
Ваніль
Кропивницький, три локації

В день Святого Валентина прийнято робити подаруночки тим, кого любиш і цінуєш. Рідним, колегам, близьким, друзям, коханим. Але є люди, котрі залишилися самі – у них не залишилося ані рідних, ані близьких, вони вже не працюють, а друзі чи кохані вже залишили цей світ.

Люди поважного віку – їх так багато у Кропивницькому та Кіровоградській області. У святкові та й у будні дні ними опікуються держава, сусіди, громадські організації. Тому, напередодні Дня Святого Валентина, кав’ярня «Ваніль» пропонує всім бажаючим долучитися до кола добрих та дбайливих людей.

Протягом двох тижнів - до суботи 13 лютого,- приносьте у кав’ярню «Ваніль» (вул.Пацаєва, 11б) листівочки-валентинки, а також подаруночки: солодощі, горнятка, іграшки, інші подаруночки.

«Ми очікуємо, що люди принесуть з дому листівочку та невеличкий подарунок, які ми зможемо 14 лютого передати стареньким. Плануємо відвезти зібрані подаруночки у форум «Милосердя» тау притулок «Затишна оселя», - розповідає Володимир Кравчук, засновник кав’ярні «Ваніль». І закликає містян стати дбайливими Валентином чи Валентиною та зігріти своює добротою світ.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!