Майстер-клас "Як захистити себе у соціальних мережах?"

09.02.2021
09.02.2021

У вівторок 9-го лютого відзначатиметься День безпечного інтернету. З цього приводу Кропивницький Гончаренко Центр організовує майстер-клас «Як захистити себе в інтернеті?», котрий проведе Надія Кареліна.

Участь - безкоштовна! З огляду на карантин, всього 20 місць! Відбір - на конкурсній основі, з огляду на мотивацію! Реєстрація - до 21.00 п’ятниці 5-го лютого, - ось за цим посиланням: https://cutt.ly/eky9byH

Ті, хто буде відібраний до участі у майстер-класі, отримають персональні запрошення телефоном та/або на електронну пошту 6-7 лютого (протягом вихідних). Хто не буде запрошений на майстер-клас, зможе подивитися виступ пані Надії онлайн під час прямого ефіру у день проведення майстер-класу.

Ще раз нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на нашу ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop а також на канал у Телеграмі https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4-а.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!