​«ПроВибори»: Інформаційні сесії у день виборів

25.10.2020
25.10.2020

У неділю 25-го жовтня під час місцевих виборів, у Кропивницькому пройде вже традиційна для нашого міста серія інформаційних сесій за участі політиків, громадських діячів, журналістів.

Нагадаємо, що вже понад десять років в обласному центрі щоразу, коли відбуваються вибори, громадська організація «Прес-клуб реформ» організовує для журналістів інформаційний марафон. У його рамках зазвичай проходить кілька прес-конференцій за участі політиків, експертів, журналістів. Цієї осені громадськості буде презентовано новий формат вже традиційної події – мова йде про спільний проект «Прес-клубу реформ» та Центральноукраїнського бюро новин «CBN».

У день виборів, 25-го жовтня прес-конференції будуть в CBN за графіком:

Перша інформаційна сесія о 12.00

Друга інформаційна сесія о 14.00

Третя інформаційна сесія о 16.00

Четверта інформаційна сесія о 18.00

Відповідно до жеребкування, яке відбулося в агенції «CBN», до участі в кожній сесії в якості спікерів та спікерок запрошують по одному представнику чи представниці від 12-ти партій, що були обрані за такими критеріями (у порядку пріоритетності):партія повинна мати кандидата на посаду міського голови, список кандидатів у міську раду і в обласну раду. Далі по черговості (у списку для жеребкування) йшли партії, які мають кандидата на міського голову та список у міську раду, а також партії, які мають кандидатів у міську та обласну ради.

Таким чином, організатори запрошують до участі в 25-го жовтня по одному представнику чи представниці від наступних партій:

12.00 – «Європейська солідарність», «Опозиційна платформа – За життя!», «Партія пенсіонерів України»

14.00 – «Перспектива міста», «Сила і честь» та «За майбутнє!»

16.00 – «Пропозиція», «Радикальна партія О.Ляшка», «Рідне місто»

18.00 – «Слуга народу», «Батьківщина», «Наш край».

Нагадаємо, що проект «ПроВибори» є вільним майданчиком для поширення інформації, корисної для журналістів, і не призначений для політичної агітації. Хто не зможе бути присутнім з журналістів очно, будь ласка, дивіться прямі ефіри онлайн на майданчиках «CBN» та телевізійного каналу «Вітер». Хто планує прийти, будь ласка, використовуйте захисні маски. Ми ж готуємо для вас чай, каву, бутерброди і хороших спікерів ,-)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!