​День кар’єри ЄС у Кропивницькому

13.05.2020
13.05.2020

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську та учнівську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь в онлайн-заході «День кар’єри ЄС», що відбудеться в м. Кропивницькому 13 травня 2020 року. Співорганізаторами події є Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка і Центральноукраїнський державний будинок художньої та технічної творчості.

«День Кар’єри ЄС» - це публічний захід, учасниками якого є представники місцевої влади, місцевий та регіональний бізнес, представники регіональних торгово-промислових палат, бізнес-асоціацій, молоді підприємці, представники європейських програм і проектів, що діють в регіоні, представники мереж ЄС, громадські активісти, освітяни тощо. Під час «Дня кар’єри ЄС» обговорюється впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участь у програмах ЄС для розвитку нових бізнес- та освітніх можливостей. «День кар'єри ЄС» успішно відбувається щорічно у 15 містах протягом останніх чотирьох років. Зазвичай у кожному заході беруть участь 400-600 представників учнівської та студентської молоді: студенти, старшокласники, члени євроклубів та молодіжних громадських організацій. У Кіровоградській області та м. Кропивницькому «День кар’єри ЄС» відбудеться вперше.

У рамках події учасникиотримають поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід. Передбачені професійні тренінги і панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція».

Під час заходу гості зможуть дізнатися про: світові та українські тенденції на ринку праці; про вплив європейської інтеграції на очікування роботодавців і те, як український бізнес розвиває ці напрями і які вимоги висуває для молодих фахівців; учасники дізнаються про пріоритети політики Європейського Союзу (EU Green Deal, Industry 4.0 тощо) та тренди, які вони створюють; учасники мереж ЄС поділяться успішними історіями про те, як використовують широкі можливості, отримуючи освіту в Європі та розвиваючи бізнес за підтримки ЄС.

Загалом планується кілька цікавих дискусій, на кожну з яких можна зареєструватися окремо - треба тільки заповнити відповідну Google-форму:

Панельна дискусія: «Професійний розвиток та європейська інтеграція» - https://forms.gle/GsC6ZD8mzxAZWu4r9

Тренінг «Розвиток навичок комунікації як запорука успішного кар‘єрного зростання» - https://forms.gle/dsLTQ4FLTPVGWZV98

Тренінг «Лідерство та робота в команді: як це працює» - https://forms.gle/ocpWWh73QaHxFSnT7

Тренінг «Ідеальне резюме очима рекрутера» - https://forms.gle/nqrT9RKY57kkURVZ9

Тренінг «Молодим працівникам на замітку: секрети ефективної взаємодії з колективом» - https://forms.gle/LPGEjVRiArjYCnaJ7

Тренінг «Як створити успішний бренд?» - https://forms.gle/nhS8VnxvhDZvDdpp6

Важливою метою заходу є представлення кращих практик сприяння зайнятості молоді, встановлення партнерства між бізнесом, закладами освіти, органами влади у сприянні розбудові кар’єрного шляху молоді, надання послуг із профорієнтації, розвиток молодіжного підприємництва.

З програмою заходу можна ознайомитися тут https://www.facebook.com/events/811648552680433/ За подальшою інформацією прохання звертатися доорганізаторів у м. Кропивницькому: Олександра Леонідова (+380999489079, oleksandr.leonidov@gmail.com) та Олени Арутюнян (+380501725751, alenaar70@gmail.com).

Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» проходить рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні», що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується громадськими організаціями «Фундація «Відкрите суспільство» та ГО «Молодіжна Альтернатива». Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!