Вебінар: «Обережно! Фейки!»

10.04.2020
10.04.2020

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) не припиняє свою роботу в період епідемії коронавірусу і продовжує серію онлайн навчань. У п’ятницю, 10 квітня 2020 року, МРІ в рамках Академії політичного лідерства, проведе вебінар на тему «Обережно! Фейки!». Тренери вебінару – з Кропивницького. Це Андрій Богданович, медіатехнолог з досвідом роботи в ЗМІ понад 25 років, телеведучий, сценарист; Олена Кваша, медіатехнолог з досвідом роботи в ЗМІ понад 9 років, тренерка з питань інституційного розвитку громадських організацій, основ медіаграмотності та зв'язків з громадськістю.

Початок о 13:00. Анкета для участі: https://bit.ly/2x3oymb Метою вебінару є розкрити представникам громадських організацій, молодим політикам, активістам - особливості роботи з інформацією, медіаповідомленнями, а саме методика перевірки на предмет достовірності. Будуть розкриті основні характеристики та ознаки фейкової інформації.


Під час вебінару буде розкрито основні інструменти для перевірки інформації, надано практичні поради щодо їх застосування, проаналізовано конкретні кейси з різних тематик:
Фейк - як інструмент маніпуляції
Як розпізнати фейк: ознаки, інструменти для перевірки інформації
Приклади фейків, практика по фактчекінгу
З чого складається фейк? Медійні гачки, які відволікають увагу від суті
Програми перевірки медіаматеріалів на фейковість
Будьте обережними і дотримуйтесь медіагігієни. Головне – вчасно розпізнати фейк! До участі у вебінарі запрошують громадські та партійні активісти, лідери віком від 18 до 40 років. Кількість учасників обмежена. Для участі необхідно заповнити анкету до 09 квітня 2020 року включно. Відібрані учасники отримають запрошення на вказану в анкеті електронну пошту.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!