​Представництво ЄС оголошує набір на 33 сесію EU Study Days (Єврошколи)

09.04.2020–12.04.2020
09.04.2020–12.04.2020

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ запрошують на 33 сесію EU Study Days, яка відбудеться 9-12 квітня 2020 р. у місті Кропивницький. До участі у сесії Єврошколи запрошуються учасники з усіх регіонів України.

Єврошкола - це унікальна можливість для українських студентів та випускників ВНЗ:

● отримати нові знання від найкращих експертів з Європейського Союзу та України;

● вивчити ключові моменти у відносинах між Україною та Європейським Союзом у сферах політики, економіки, енергетики, безвізового режиму, освіти та прав людини;

● поспілкуватися з представниками інституцій Євросоюзу та науковцями;

● долучитися до мережі активної молоді, для обміну досвідом та впровадження спільних ініціатив у майбутньому.

Хто може взяти участь? Участь можуть взяти студенти (останні курси) та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більше, ніж три роки тому) з усіх регіонів України. Пріоритет буде надаватися студентам та випускникам, що здобули (або здобувають) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія та філологія.

Як взяти участь? Для подання заявки на участь треба заповнити анкету до 23:00 17 березня і чекати на відповідь протягом двох днів після дедлайну: http://bit.ly/EUStudyDays_Kropyvnytskyi

Для участі у кожній сесії буде відібрано 40 людей з різних регіонів України. Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: а) освітній рівень студента чи випускника, б) представлення максимально можливої кількості регіонів, в) володіння англійською мовою.

Про проєкт EU Study Days: EU Study Days є проєктом Представництва Європейського Союзу в Україні, що дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз та стосунки між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері. Крім того, проєкт має на меті створити мережу української молоді, яка спілкуватиметься й надалі для обміну досвідом та впровадження разом спільних ініціатив.

Участь у Єврошколі є безкоштовною для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст. Робочі мови Єврошколи – українська та англійська. Знання англійської мови (вміння говорити та читати англійською, а також розуміти усне мовлення) є обов’язковим для участі.

Більше інформації про EU Study Days (точні дати, методи відбору кандидатів, місця проведення) доступні на сторінці проєкту у Facebook: www.facebook.com/EUStudyDays

Контактні особи: Ірина Мовчан, Директор Українського освітнього центру реформ, imovchan@cure.org.ua

Координаційна група проєкту: email: eustudydays@gmail.com, тел.: 097 321 47 30

Проєкт здійснюється в рамках інформаційної програми Представництва Європейського Союзу в Україні



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!