Розвиток сфери підготовки кадрів для ресторанного бізнесу

27.02.2020
27.02.2020
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

У четвер 27-го лютого запрошуємо журналістів на зустріч з тематики розвитку сфери підготовки кадрів для ресторанного бізнесу Кіровоградщини та поліпшення взаємодії поміж владою, бізнесом і громадою у сфері професійної орієнтації молоді.


Засідання круглого столу ініціює громадська організація «Клуб рестораторів Кропивницького», яка була створена у 2019 році. Метою організації є розвиток індустрії гостинності та надання найякісніших послуг містянам та гостям Кропивницького.

Клуб рестораторів зі сталою періодичністю проводить інформаційні, просвітницькі, благодійні та розважальні масові заходи для громади міста, ведучи активну соціальну роботу задля підвищення добробуту городян та туристично-привабливого іміджу Кропивницького і Кіровоградщини в цілому.

Ми високо цінуємо ту наполегливу роботу із підготовки кадрів для ресторанного бізнесу та координації процесів працевлаштування населення, яка ведеться на Кіровоградщині, і вважаємо за необхідність розпочати тісну та координовану співпрацю задля підготовки найсучасніших фахівців.

Відтак, у четвер 27 лютого о 14.00 плануємо провести круглий стіл та обговорення проблематики – за участі рестораторів, власників та керівників закладів громадського харчування, а також очільників навчальних установ, представників місцевої влади та центрів зайнятості. Круглий стіл пройде у Бізнес-центрі «Єлисаветград» (вул. Чикаленка, 1а, перший поверх, кабінет 115).


Метою зустрічі є знайомство та обговорення проблем, з якими стикаються як навчальні заклади при підготовці кадрів, так і ресторатори та державні установи при працевлаштуванні молоді та гарантуванні зайнятості населення. Сподіваємося, що результатом зустрічі, стане не тільки меморандум про співпрацю, але й взаємо корисна реальна співпраця у подальшому.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!