MeDiAPLUR

11.12.2019
11.12.2019
11 грудня відбудеться фінальний захід проєкту «MeDiAPLUR», який втілювався ГО „Фундація прав людини” спільно з Економіко-технологічним інститутом ім. Р. Ельворті завдяки фінансовій підтримці Міністерства закордонних справ Німеччини.

Останні півроку проєкт гуртував молодь, громадських активістів та блогерів з активною життєвою позицією та вчив вести свої блоги. Подібний проєкт втілювався також у Сумах та Одесі, розповідає координаторка проекту Світлана Дубина.

Під час заходу буде йти мова про те, як блогерство допомагало просувати свої ідеї учасникам проєкту, про плани інституту щодо впровадження блогерства як навчальної дисципліни. Зокрема, блогерство активно викладається у Німеччині, а кропивницький виш вирішив апробувати подібне і в себе. Це перша практика в Україні.

Початок о 14.00 в ЕТІ ім. Р. Ельворті (вул. Євгена Чикаленка, 3, за стадіоном "Зірка" в 1 аудиторії). На фото частина учасників проєкту на підсумковому форумі блогерів у Києві з Марком Бьотнером, професором Парденборзького університету, що просуває блогерство в суспільство та використовує блоги для навчання.


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!