Виставка Дмитра Андріянова із м. Золоте

08.11.2019
08.11.2019
Галерея "Єлисаветград"
Кропивницький, вул. Пашутінська, 36

У галереї "Єлісаветград" 8 листопада відкриється виставка Дмитра Андріянова із м. Золоте.

"Галерея ще пів року тому запланувала проведення виставки яку Дмитро відкриє 8 листопада. До нас вони приїдуть разом з бабусею Оленою Винокуровою, яка в прошлому році незважаючи на їснуючи проблеми в місті організувала участь дітлахів міста в конкурсі дитячого малюнку, яку проводить галерея .
Народився Дмитро на День захисту дітей 12 років тому, зараз – семикласник Золотівської багатопрофільної гімназії, та учень Золотівської філії Попаснянської ДШМ, що в місті Золотому на Луганщині, яке знаходиться за лічені кілометри від лінії фронту. Як стверджує бабуся і незмінна наставниця в мистецтві Олена Винокурова, із самого малечку хлопець захоплювався малюванням, а також створенням різних поробок, найчастіше з пластиліну. Саме з пластиліну Дмитро створював фігурки різних тварин та героїв вигаданих історій, і от одного разу в голову юного митця прийшла ідея робити маленькі подарункові картинки-магнітики. Власниками перших зразків стали учасники ініціативи «Олені Святого Миколая» - волонтери Харківського АКЦентру, котрі протягом кількох років на різдвяно-новорічні свята привозять подарунки діточкам, які живуть на лінії розмежування. І за останній час маленькі магнітики «виросли» до цілих картин, різноманітних за тематикою: від пейзажних замальовок до метафоричних робіт, присвячених історичним подіям.
Дмитро активно бере участь у мистецьких конкурсах – від районних до міжнародних. Тільки за останній рік їх налічувалося близько двох десятків, за які хлопець отримав 11 медалей та 20 дипломів. А його робота, присвячена мамі, здобула особливу відзнаку на міжнародному конкурсі в Італії. Юний митець не лишається осторонь громадської активності, як художник долучився до створення Золотівського муралу та шкільного муралу в рідній гімназії. Крім того, радо проводить по всі країні майстер-класи з авторської техніки виготовлення магнітів",
- зазначає власник галереї, Микола Цуканов



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!