Тренінг «Вийди із-під контролю: нейтралізація впливу пропаганди»

03.11.2019
03.11.2019
Креативний простір KOWO
Кіровоград, провулок Василівський, 10

У неділю, третього листопада, з 12.00 до 17.30 в Креативному IT-просторі KOWO відбудеться тренінг „Вийди із-під контролю”.

Масовою свідомістю намагаються керувати, немов персонажем у віртуальній грі. Але ми – не іграшки! Ми хочемо розпоряджатися своїм часом, енергією, політичними правами у власних інтересах, а не в інтересах маніпуляторів! Теми тренінгу: - старі та свіжі прийоми маніпулювання масовою свідомістю; - як отримувати достовірну інформацію? - як використовувати пропаганду для з’ясування правди про самих маніпуляторів? Та багато іншого. Інформація підкріплюється вправами та веселими іграми. Спікери: Олег Краснюк – науковець; Василь Левицький – журналіст, письменник, співзасновник "Центру громадянської дипломатії"; Ігор Чорний – педагог, співзасновник і координатор "Центру громадянської дипломатії".

Орг. внесок: 40 грн. на чай-каву і солодощі, а також канц. товари. Але хто не хоче користуватися закупленими ручками й зошитами, пити каву на перервах, може орг. внесок не платити. А просто може брати участь на рівних із іншими.

Детальна інформація та реєстрація на захід: fb.com/events/2500849293337167, або (099) 66–55–964 (Ігор). Адреса проведення тренінгу: М. Кропивницький, пров. Василівський, 10, 5-ий поверх (Креативний ІТ-простір KOWO). Керуймо власними думками самостійно!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!