Не віррр - перевіррр

01.03.2019
01.03.2019

Шановні кропивничани та гості міста! 1 березня з 15:00 до 16:00 запрошуємо відвідати Інтернет-центр і приєднатися до Всеукраїнського заняття з пошуку фактів, яке триває тільки в цей день одночасно по всій Україні. Ми чекаємо саме на Вас!

В останній день березня кожен дорослий громадянин України буде робити вибір, від якого залежить майбутнє держави на наступні п’ять років. Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському занятті з пошуку фактів «Не віррр – перевіррр», на якому ми допоможемо розвинути критичне мислення для того, щоб ніхто не зміг вплинути на наш вибір та вкрасти наш голос. Ми навчимо правильно користуватися інструментами медіаграмотності, а саме: відокремлювати факти від суджень, розпізнавати фейки і маніпуляції, вимикати емоції при прийнятті рішення, зберігаючи при цьому «холодну голову». Координатор заходу і тренер заняття – Галина Нікітіна, завідувачка Інтернет-центру.

І головне – це НЕ політичний захід, жодного імені, жодної партії, лише факти і нові знання!

Чекаємо в Інтернет-центрі обласної універсальної наукової бібліотеки ім. ім.Д.І.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24. Телефон для довідок: +380668240386 (Галина)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!