Міжрегіональна школа з медіаменеджменту

27.10.2018–28.10.2018
27.10.2018–28.10.2018
База відпочинку "Хвиля"
м. Світловодськ, вул. Заводська, 4Л, ж/м «Ревівка-2»

Шановні журналісти, редактори, медіа-активісти, блогери та громадські діячі із Кіровоградської, Полтавської та Дніпропетровської областей, які брали участь у тренінгах проекту «Голоси громад» влітку та восени 2018 року у місті Кропивницький, Кременчук та Дніпро, - ця подія для вас!

Два дні поспіль 27-28 жовтня у місті Світловодськ (Кіровоградська область) триватиме Міжрегіональна школа з медіаменеджменту, яку організовує громадська організація «Прес-клуб реформ» (м.Кропивницький). Це буде перша із двох запланованих шкіл – її результатом стане ініціація медіа-проектів учасниками та учасницями Школи, які отримають кураторів (менторів) та після кількамісячної роботи над своїми проектами презентують результати на вже другій Школі у січні-лютому 2019 року.


Тренерами і тренерками під час Школи виступлять Любов Яновська, Надія Кареліна, Андрій Флоренко, Ольга Гріднєва та Вікторія Талашкевич. Наразі заплановані наступні інформаційні сесії у рамках Школи:
- Створення медіа-проектів
- Лідер та команда у сучасному медіа
- Зйомка та монтаж відео
- Просування медіа у соціальних мережах

Участь у тренінгу – безкоштовна. Учасникам та учасницям, які пройдуть відбір (двадцять осіб) буде забезпечено проживання та харчування протягом навчання, а також організовано транспорт до місця проведення тренінгу та\або компенсовано вартість квитків.

Для участі слід заповнити реєстраційну анкету, і організатори зв’яжуться, щоб повідомити про результат відбору, і де саме та о котрій годині почнеться заняття. Крайній термін подачі заявок – 18 жовтня 2018 року. Посилання на анкету: goo.gl/yVKBeb

Захід буде проведений в межах проекту “Голоси Громад” завдяки щедрій підтримці американського народу у вигляді гранту від Посольства США в Україні. Метою проекту “Голоси Громад” є сприяння розвитку свободи преси в об’єднаних територіальних громадах, особливо у сільській місцевості, а також підвищення активності місцевих спільнот в ході процесів децентралізації та удосконалення навичок місцевих журналістів, блогерів і медіа-активістів.

Детальна інформація про проект - за посиланням: http://kirovohradpressclub.org/hromadasvoices



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!