Тренінг для психологів, соціальних педагогів, студентів

08.10.2018
08.10.2018
Центр психологів-практиків
Кропивницький, вул.Велика Перспективна 84, оф.308 А

Запорізький обласний благодійний фонд «Гендер Зед» та громадська організація «Центр психологів-практиків» оголошують про початок відбору на тренінг для психологів та соціальних працівників, і студенток/студентів відповідних спеціальностей на тему СОГІ (сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності).


Захід розрахований на учасників та учасниць з міста Кропивницького та Кіровоградської області. Тренінг пройде з 8 по 10 жовня 2018 року, у м. Кропивницькому. Під час тренінгу розглядатиметься ключова інформація стосовно ЛГБТІ, сексуальної орієнтації та ґендерної ідентичності, коректної лексики, наукового погляду на гомосексуальність тощо.

Окрім теоретичної частини учасники та учасниці матимуть практичні завдання під керівництвом досвідчених тренерів та тренерок. Учасникам/цям будуть запропоновані: кіноклуби з дискусіями та спілкування з «живими книгами» — представниками/цями ЛГБТ-спільноти, які зможуть особисто відповісти на будь-які питання, що пов’язані з їхньою сексуальною орієнтацією чи гендерною ідентичністю.

Бажана умова участі: за результатами тренінгу учасники та учасниці мають передати/використати отримані знання на своєму місці роботи чи в своєму (професійному) оточенні. Наприклад, завдяки проведенню лекції, семінару, міні-тренінгу по темі Школи Толерантності. По закінченню учасники та учасниці тренінгу отримають сертифікати.

Деталі: Участь у тренінгу є БЕЗКОШТОВНОЮ. Тренінг проходитиме повних три дні: з понеділка по середу. Участь в тренінгу протягом триденного періоду є обов'язковою умовою. У разі потреби організатори надають підтвердження відсутності на роботі/навчальних заняттях (офіційний лист). Щоб взяти участь в заході, будь ласка, заповніть аплікаційну форму:
https://goo.gl/forms/CL5YsQ7S2OjSrDOZ2

Заявки приймаються включно до 24 вересня 2018 року.

Додаткова інформація: 0993059070 Олена Каліман, 0956714337 Оксана Береславська



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!