Art-pіcniс «Лапа добра»

05.05.2018
05.05.2018

В рамках Книжкового фестивалю "Весняний книговир" 5 травня в Ковалівському парку, на Літньому майданчику біля сцени з 11.00 до 15.00 видбудеться Art-pіcniс «Лапа добра» - мистецький захід для родинного дозвілля.

Art-pіcniс «Лапа добра» - це тематичні локації для родинного дозвілля та читання. Фестивальне містечко житиме активним і насиченим життям, де можна буде знайти собі розвагу та цікаве заняття за смаком.


Ми створюємо тематичне фестивальне містечко, яке буде цікавим для дітей та дорослих. Локації працюють одночасно.
Працюватимуть тематичні локації, фотозони, аніматори, майстер-класи – діти зможуть принести фото свого улюбленця для вуличної фотосушки, візьмуть участь у фотофлешмобах, послухають казки та історії про тварин від патрульних, розмалюють імбирний пряник у вигляді книги, візьмуть участь в конкурсах, отримають багато корисних розвагах, пов’язаних з книгами та читанням.

Захід має благодійну мету. Всі бажаючі зможуть долучитися до збору коштів на придбання життєво необхідних ліків для тварин, які знаходяться під опікою громадської організації «БІМ»
м. Кропивницький.

Якщо ви бажаєте долучитися в якості учасника/учасниці розважальної програми - звертайтеся до Ірина Лозова (Irina Lozovaya).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!