Дизель Шоу

19.03.2018
19.03.2018
Областная филармония
Кировоград, ул. Орджоникидзе, 8

Актори кращого гумористичного шоу відправляються з новою програмою в весняний тур «Навколо України» на підтримку першого комедійного серіалу «Папанькі», який обіцяє стати рекордним.

До дружньої гумористичної сім'ї - Єгора Крутоголова, Марини Поплавської, Вікторії Булітко, Євгена Сморигіна, Євгена Гашенко, Олександра Бережка і Олегу Іваниці в турі вперше після народження сина приєднається молода мама Яна Глущенко. І, до речі, в акторському складі можливі ще сюрпризи.
«Дизелі» представлять нову весняну програму - концертні номери, сценки, пісні і танці. Багато номерів глядачі в залах побачать раніше, ніж телеглядачі! Традиційно - це буде яскраве шоу без політики. Жарти на актуальні теми, сценки, музичні номери та розіграші шанувальників «Дизель шоу».
Крім того, навесні акторів «Дизель Студіо» можна буде побачити в нових сезонах скетч-кома «На трьох» і в прем'єрі нового комедійного серіалу «Папанькі», знятого силами «Дизель Студіо».
«Дизель Шоу» названі «Кращою гумористичною програмою року» на думку експертів, критиків і аудиторії. Володарі «Телетріумфу 2016» - українського Оскара на телебачення.
Ну, і традиційно - жартами, якісним гумором і чудовою акторською грою «Дизель Шоу» щотижня, по п'ятницях, радує і буде радувати глядачів в ефірі каналу ICTV.

Квитки можна купити за посиланням або у касах філармонії. Довідки за телефонами: 066 235 93 41, 24-12-03, моб. 0662359341.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!