Інформаційна сесія щодо створення Центрів надання адмінпослуг

06.03.2018
06.03.2018

У вівторок, 6-го березня у Кіровоградському Центрі розвитку місцевого самоврядування відбудеться Інформаційна сесія щодо участі у Програмі «U-LEAD з Європою» у частині створення Центрів надання адміністративних послуг. Фаза Впровадження

Мета заходу: ознайомити представників об’єднаних територіальних громад та інших органів місцевого самоврядування з Програмою «U-LEAD з Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг, результатами Початкової фази, пропозиціями Фази впровадження, умовами участі у Програмі.

Реєстрація - о 10.30, початок - об 11.00.

Програма «U-LEAD з Європою» є однією з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації. Програма фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією.

В рамках реалізації Фази впровадження Програми буде здійснена підтримка створення/модернізації ЦНАП в ОТГ та в громадах-потенційних центрах ОТГ (згідно з перспективними планами).

Загальна кількість Учасників Програми до 2020 року складе до 600 (з урахуванням 26 ЦНАП Початкової фази) і вони будуть відібрані у чотирьох раундах. В рамках першого раунду буде відібрано до 150 Учасників.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!