Всеукраїнський творчий конкурс до Дня матері

15.04.2017
15.04.2017

Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти спільно з громадською організацією «Українсько-турецький культурний центр «Сяйво» оголошують V-й Всеукраїнський творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами» з нагоди Дня матері, пише сайт "Гречка".

Метою конкурсу є привернути увагу громадськості до проблем української родини, виявити й підтримати обдарованих дітей, повідомляє "Інститут модернізації змісту освіти". Конкурс проводитиметься з 15 лютого до 15 квітня 2017 року серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх, а також позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів. Роботи, написані українською мовою, слід надсилати в електронному форматі на адресу listdomami@gmail.com, а друковані – на адресу: м. Київ, вул. Саксаганського, 3, поверх 3, громадська організація «Українсько-турецький культурний центр «Сяйво».

Твори та малюнки оцінюватиме професійне журі, а підсумки конкурсу підбиватимуть до Дня матері в Україні, що відзначається у травні. Переможці у кожній номінації отримують призи. Детальна інформація про конкурс – за посиланням
goo.gl/pc8hmF



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!