Media camp "For your ideas"

14.10.2016
14.10.2016

Media camp "Чистий простір" - особливий освітній проект, який кожного року розширює формат і можливості для учасників. Цьогорічний осінній медіа-кемп пройде 14-16 жовтня у місті Світловодськ та збере активних людей з усієї Укрїани, щоб разом вивчати проектний менеджмент.

Ніякої теорії, тільки практика, успішні кейси, цікаві спікери, медіа-експедиція до Світловодська, Кременчука та Горішніх Плавнів.

Проектний кемп допоже учасникам: - опанувати стратегії створення міжміських проектів - розробляти проекти, що підвищують мобільність - здобути нові інструменти з event-брендингу - навчить ефективно використовувати медіа для просування своїх ідей та проектів - комунікувати та працювати в команді - розширювати зони комфорту - мандрувати:) - випробувати себе - познайомитися з найкращими традиціями таборової освіти (нові формати, інтенсиви, тімбілдінг, кейси) - відкрити Україну!

- Ще літо, але думками вже в осені, тому що на черзі - осінній Media camp "For your ideas"! Нічого ще не анонсуємо, тільки інтригуємо: будемо надихати, дивувати, мобілізувати наше проектне мислення, відривати, експериментувати, мандрувати (!), знайомитися з неймовірними людьми, які не знають, що таке кордони і вміють втілювати свої мрії та проекти в життя, - обіцяє організатор кемпу Ірина Ткаченко. Вона знає, що Жовтень - це натхнення. Жовтень буде гарячим. Жовтень буде драйвовим і незабутнім. Слідкуйте за анонсами на Фейсбуці


Про мережу освітніх кемпів "Чистий простір": З початку 2016 року відбулося вже три кемпи: Зимовий book camp "Read and travel" 21-24 січня (База отдыха Волна, Светловодск), весняний Media urban camp 19-22 травня на острові Байда (Хортиця, Запоріжжя) та літній ювілейний Media camp "Чистий простір" 7-10 липня (Мамаїв Яр, село Цибулеве, Знам'янщина). Два останніх відбувалися за підтримки British Council Ukraine в межах програми "Активні громадяни" Active Citizens Ukraine Active Citizens Kirovohrad- визнання, яке продовжує надихати в організації наступних кемпів. Підтримка, з якою працюється легше і надійніше. Запорука сталого розвитку таборової освіти.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!