Державним службовцям - про цифрові технології

19.08.2016
19.08.2016

Наприкінці серпня у місті Кропивницький, Кіровоградська область, а саме 19-го серпня (п’ятниця) відбудеться тренінг для державних службовців “Цифрові технології в роботі державних установ та органів місцевого самоврядування”.

Захід проходитиме у рамках проекту «Цифрове перетворення», що його втілює у життя компанія «Google Україна» у партнерстві із Кіровоградською обласною державною адміністрацією, Кіровоградською міською радою, громадськими, науковими та бізнесовими об’єднаннями і установами міста та області.

Тренерами у рамках тренінгу для державних службовців виступлять:
• Наталія Саражинська, сертифікований викладач Google
• Наталія Гущина, начальник відділу неформальної та інформальної освіти дорослих Інституту модернізації змісту освіти
• Артем Герман, завідувач сектору розвитку мислення, спілкування та співробітництва Інституту модернізації змісту освіти
• Антоніна Букач, тьютор дистанційного курсу “Сервіси Google”

Програма одноденного тренінгу для державних службовців включатиме такі блоки, як «Інструменти Google для державних службовців», «Технології демонстрації та поширення даних», «Освітні ініціативи Google» та «Цифрові технології в сфері державного управління Кіровоградської області: реалії та перспективи». Планується навчити учасників тренінгу таким речам, як політика компанії Google, продуктивна співпраця з використанням сервісів Google, ефективна мобільність, інструментам презентування, поширенню даних в соціальних мережах, ознайомити їх із програмами партнерства з Google та із проблемами впровадження цифрових технологій в роботі державних установ та органів місцевого самоврядування та шляхам їх вирішення.

Участь у тренінзі – безкоштовна, за попередньою реєстрацією. Зареєструватися можна за посиланням до 12-го серпня (п’ятниця) 2016 року - за наступним посиланням. Детальніша інформація – за телефоном: 0989828214 або поштою: ov@cfc.com.ua (Олена Воробей).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!