Нардепи запрошують включатися

22.03.2016
22.03.2016

У мережі Facebook опубліковано анонс про захід під назвою "Включайся", який проводять у Кіровограді 22-го березня народні депутати Остап Єднак та Ганна Гопко. Коли? 22 березня. Де? Торгово-промислова палата, початок о 14.00. Це формат міського мозкового штурму від модераторів Школи державного управління. Попередня онлайн-реєстрація - https://goo.gl/7wFsUp


План події:
- громадське обговорення ініціативи прямої дії #ВКЛЮЧАЙСЯ, яка об’єднує зусилля небайдужих громадян, громадських активістів, журналістів і народних депутатів, готових включитися в активну взаємодію заради досягнення реальних результатів у боротьбі за вирішення проблем на місцях,
- мозковий штурм, присвячений вирішенню найактуальніших проблем Кіровограду та області, у форматі “3 години - 3 проблеми - 3 кроки”.

Учасники мозкового штурму поділяться на 3 групи. Кожна з груп працюватиме з професійними модераторами над вирішенням однієї проблеми, обраної за результатами опитування громадських активістів, журналістів і небайдужих жителів регіону.

Результатом роботи в групах буде презентація трьох нагальних кроків у вирішенні кожної з трьох проблем.

Метою Міського мозкового штурму є відкриття учасниками можливостей, які відкриває ефективна взаємодія між українцями, готовими включатися до активних реальних дій щодо вирішення нагальних проблем у різних сферах життя на рівні регіонів, створених місцевими монополіями, за принципами горизонтальних мережевих зв’язків, прозорості процесів, відкритості до контролю та результативності.


Для акредитації та отримання додаткової інформації звертайтесь до Артема Соколенка: моб. 067 464 46 61,
e-mail sokolenko.artem@gmail.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!