Форуму GREEN MIND запрошує кіровоградців до участі у столичних заходах

27.10.2015–28.10.2015
27.10.2015–28.10.2015

27-28 жовтня 2015 року в м. Києві проводитиметься Міжнародний форум для сталого розвитку GREEN MIND за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та інших органів влади.

Ініціатори форуму – Торгово-промислова палата України, Всеукраїнська громадська організація "Жива планета" та інші громадські організації. GREEN MIND проводиться у форматі бізнес-форуму із чіткою спрямованістю на інтеграцію екологічної складової в практичне виробниче середовище з метою сталого розвитку підприємств різних галузей економіки.

У рамках форуму проводитиметься щорічний Всеукраїнський конкурс "Екологічна якість та безпека", мета якого – відзначення та популяризація кращих досягнень вітчизняних установ, підприємств та організацій з упровадження більш чистих технологій виробництва та систем екологічного управління. Детальніша інформація на офіційному сайті форуму: www.greenmind.com.ua. Контактні телефони: 8(044)332-84-09; 067-886-31-93.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!