Квитки - всім любителям пригод!

09.07.2015–30.07.2015
09.07.2015–30.07.2015
Кинотеатр "Портал"
Кировоград, ул. 50 лет Октября, 1-а

ЮніорБанк та кінотеатр “Портал” запрошують мультиманів до участі у приголомшливій акції. Юні кіровоградці, віком від 6 до 17 років, які в період з 9 по 30 липня здійснять найбільшу кількість транзакцій по карті Юніора у будь-яких магазинах, кафе чи навіть кінотеатрі “Портал”, стануть переможцями та отримають безкоштовні квитки на запаморочливий, шалений мульфільм “Посіпаки” (Minions) у 3D форматі.

“Ми запрошуємо усіх, хто обожнює пригоди та бажає отримати безкоштовний квиток на мультфільм, на прем’єру якого всі так чекали, до участі у акції, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Розіграш призів буде проходити щоп’ятниці у кінотеатрі “Портал” за пів-години до початку сеансу. Будь у тренді. Посіпаки чекають на тебе!”.

Тим, хто ще не має картки Юніора, не варто засмучуватись. Потрібно лише швиденько звернутись до будь-якого відділення ПриватБанку та безкоштовно її оформити. Для того, щоб стати справжнім юніорм та учнем БізнесШколи в наступному навчальному році, бажаючим необхідно зареєструватися на сайті. З вами зв'яжуться співробітники банку. Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам”янка та Світловодськ у відділеннях ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник БізнесШколи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу. Незалежно від того, яку сферу діяльності вибере Ваша дитина, знання, отримані в банківській школі, дозволять впевнено розбиратися в банківських послугах і управляти особистими фінансами.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!